Gøgl og Musikfestival

 

AFLYSNING AF GØGL OG MUSIK 2020:

I forbindelse med Gøgl og musik festivalen, som skulle have været afviklet den 27. maj 2020, er der ud fra sundsstyrelsens råd vedr. Covid-19 truffet beslutning om at aflyse festivalen.

Op til 1200 forventningsfulde mennesker med fysiske og psykiske handicap, skulle have været samlet til årets Gøgl og musik festival. Festivallen er kendt som et godt samlingspunkt handicappe fra hele Danmark. 80 frivillige hjælpere har stået klar til, at gøre en kæmpe forskel for de besøgende borgere. Siden den 4. marts 2020, hvor statsministeren Mette Fredriksen meddelte, at arrangementer over 1000 mennesker skulle aflyses har styregruppen samt koordinatoren for Gøgl og musik ventet opmærksomt på udmeldingen fra socialudvalgsformanden fra Tønder Kommune.

Covid-19 mærkes hårdt overalt i Danmark og med uvisheden om, hvor længe det står på, er den primære opgave at undgå smitte, støtte op og passe på hinanden. Vi tager derfor situationen alvorligt. 

Festivalgæster, der har købt billetter til årets Gøgl og musik festival, får deres penge refunderet. Vi håber selvfølgelig på, at de frivillige samt de besøgende gæster står klar igen til næste år, onsdag d. 19. maj 2021, hvor situationen i Danmark forhåbentlig ser anderledes ud. 

 

Med venlig Hilsen

Marianne Styrk
Koordinator for Gøgl og musik festival

 

 

 

 

 

Gøgl og Musik er en festival, som afholdes hvert år i maj i tidsrummet kl. 10.00 - 16.00.

Der er musik med kunstnere, som gæsterne holder meget af. Det kan for eksempel være Kandis, 4 Fun, Keld og Hilda og mange mere. Musikken fordeler sig på to scener og der er gøgl og klovne ude på pladsen hele dagen.

På festivalpladsen er der et stort cafételt, hvor der er mulighed for at slappe af med en kop kaffe og et stort stykke lagkage. Derudover sælges der pølser, frikadeller, chili con carne og meget mere.

Tombolaen er meget populær, og gevinsterne er udsolgt inden festivalen slutter kl. 16.